Inne

IMG_1437-verkleindIk ben Inne en ik leid de Bib sinds mei 2015. Ik ben afkomstig uit Erps-Kwerps en woon momenteel samen met mijn vriend in buurgemeente Nederokkerzeel. Als afgestudeerd neerlandicus ben ik in de eerste plaats natuurlijk geïnteresseerd in onze eigen Nederlandse literatuur. Daarnaast kan ik ook genieten van een spannende thriller of detective. Ik hou verder van reizen (hoe verder hoe liever!), tv-series kijken (hoe spannender hoe liever!) en gezelschapspelletjes spelen (hoe tactischer hoe liever!). Je kan me in het weekend ook wel eens tegenkomen op een quiz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.