Dineke

DinekeIk ben Dineke van ’t Spijker. Met veel plezier zet ik me in voor alles wat met de jeugdafdeling van de bibliotheek te maken heeft. Van schatkist en voorlezen tot collectiebeheer, van jeugdboekenweek tot Zomer van Vlieg. Kinderen enthousiast maken voor lezen is mijn grootste uitdaging. Samen met collega’s, ouders en leerkrachten moet dat lukken. Thuis bij man en 2 grote zonen probeer ik mijn leesvoer heel gevarieerd te houden, maar de fantasyboeken en thrillers vind ik extra leuk. Naast lezen hou ik me bezig met sport (badminton, zwemmen), tuinieren en creatieve zaken (keramiek, breien, naaien etc.).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.