Ellen

EllenMijn naam is Ellen, ik woon in Herent en in onze Bib zorg ik voor de collectie strips. Ik maak ook deel uit van het team collectievorming volwassenen. Ik ben een grote dierenliefhebber, ik reis graag en hou van werken in de tuin. Genieten is voor mij een boek  lezen in het zonnetje met de kat op schoot. Kunnen verzinken in een spannende roman of wegdromen van een nieuw avontuur door het bladeren in een reisgids…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s