Ellen

EllenMijn naam is Ellen, ik woon samen met mijn vriend in Herent. In onze Bib zorg ik voor een deel van de volwassenen collectie, voor het nodige cijfermateriaal en voor ondersteuning van projecten. Ik ben een grote dierenliefhebber, ik reis graag en hou van werken in de tuin. Genieten is voor mij een boek  lezen in het zonnetje met de kat op schoot en de hond aan de voeten. Kunnen verzinken in een spannende roman of wegdromen van een nieuw avontuur door het bladeren in een reisgids…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.