Eric

ErikIk woon met mijn vrouw en onze zoon in Kessel-Lo. Sinds 1996 werk ik in de bibliotheek van Kortenberg, waar ik zorg voor de selectie en aankoop van romans, cd’s en dvd’s. De lezingen, workshops en filmvoorstellingen voor volwassenen worden ook door mij aangestuurd. Mijn vrije tijd vul ik met films kijken, lezen en concertbezoek (zij het niet noodzakelijk tegelijkertijd).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.