Joachim

IMG_9194

Ik ben Joachim en woon in Kortenberg. Ik hou van fotografie, computers, spannende verhalen en Scandinavische ‘krimi-series’. In de Bib hou ik me bezig met het maken van promotiemateriaal voor activiteiten en de communicatie via de blog en sociale media. Toeristische boeken, grootletterboeken, luisterboeken en het Taalpunt Nederlands zijn mijn rayon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.