Simone

IMG_9189Mijn naam is Simone Frankort en ik woon in Kwerps. Na tien jaar in het onderwijs, hoofdzakelijk als leerkracht Engels in het secundair, werk ik nu met veel enthousiasme in de bib, waar ik me o.a. inzet voor het jeugdteam.
Thuis puzzel, teken en knutsel ik graag en heb ik een passie voor vintage meubeltjes en prullaria. Wanneer ik in de boeken duik, lees ik graag stripboeken, Engelse boeken en blader ik door mooie prentenboeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.