Voorstelling Erfgoedkoffer

Op woensdag 11 juni 2014 stelt de heemkring Hobuechen 1135 zijn erfgoedkoffer voor in de bib.

In een leerrijke voordracht heeft co-voorzitter Korneel Paesen het dan over de geschiedenis van Hoboken (Antwerpen), maar vooral over het samenstellen van zo’n erfgoedkoffer. Hoe vertel je daar op een speelse manier een verhaal mee? Hoe wek je bij de jeugd interesse voor de lokale geschiedenis? Wat is het kostenplaatje?

Op al deze en meer vragen krijg je een antwoord. Een uitdaging voor alle basisscholen, heemkringen, gidsen en openbare bibliotheken, maar ook voor ouders en grootouders die de verhalen van vroeger willen doorgeven aan hun nageslacht.

Woensdag 11 juni 2014 om 20 u.

Bibliotheek Kortenberg, De Walsplein 30

Leeftijd: volwassenen

Toegang: € 5.

Reserveren is aangewezen en kan via de Uit-balie:

02/755.22.80 of uitbalie@kortenberg.be

(De Bib i.s.m. Erfgoedhuis Kortenberg, Heemkunde Vlaams-Brabant en Gidsenbond Dijleland)