Tweede leerjaren feesten in de bib

Inge Misschaert en Inge Bergh waren vandaag van de partij in onze bib. Helemaal vanuit Brugge zakten ze af naar Kortenberg om een uurtje plezier door te brengen met zo een 200 kinderen van het tweede leerjaar. De kinderen hebben in de loop van het schooljaar een schatkist in de klas gehad. Die zit boordevol reuzeleuke boeken met telkens een bijhorende opdracht zoals een quiz of een knutselwerkje. Een van de schatten is ‘Vier plus vier is acht’, het boek dat de twee Inge’s samen hebben geschreven. Via allerlei grappige scènes maakten de schrijvers de kinderen wegwijs in de auteurswereld. Hoe krijg je inspiratie? En hoe rijk word ik van het schrijven? Schandalig rijk? Of alleen maar een klein beetje?

Een fotoverslagje :

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.