Summer is coming…

foto 1En dat betekent dat we onze zonnecrème en flipflops inpakken, en andere bestemmingen opzoeken. Sinds enkele maanden staat bij onze reisgidsen een wereldkaart, waar je met de nodige precisie je bestemming op kan prikken. Zo zijn er enkele avontuurlijke Kortenbergenaren die naar verre bestemmingen trekken als Syrië, Armenië, Oezbekistan of Senegal. Maar ook Latijns Amerika lijkt in trek te zijn, zou het WK hier voor iets tussen zitten?

Ben je zelf nog niet helemaal zeker van je bestemming of zoek je ideeën voor volgend jaar? Dan kan je in onze grote collectie reisgidsen inspiratie komen opdoen. Ook als je niet ver plant te gaan zijn er een hele boel gidsen met dicht-bij-huis bestemmingen!

Ik weet alvast waar ik naar toe ga… до свидания!

Auteur: Joachim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.