Lezing: Innemend Italië

Innemend-Italie-Marc-VandenbonOp donderdag 16 oktober om 20 u. komt Marc Vandenbon in de Bib vertellen over zijn boek ’Innemend Italië‘. Vandenbon bezocht het land al tientallen keren en bundelde zijn ervaringen in dit boek. Hij zal ons meenemen doorheen het land en belicht de goede en de mindere kanten van het mooie maar chaotische Italië.

De lezing bijwonen kost 5 euro, drankje inbegrepen. Inschrijven doet u aan de UiTbalie via uitbalie@kortenberg.be of op 02/755 22 80. De lezing wordt georganiseerd door de Bib in samenwerking met het Davidsfonds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.