Theater in de bib tijdens de kerst!

VOLZET

Ben je tussen 2,5 jaar en 7 jaar (of heb je kinderen/kleinkinderen van die leeftijd)? Kom dan kijken naar de knotsgekke theatervoorstelling BOE-K!theater tak tik

Kaat ligt in bed. Ze moet slapen. En dat probeert ze ook. Maar het lukt niet zo best. Dat komt omdat ze haar lievelingsboek kwijt is. Daaruit lezen mama en papa altijd een verhaaltje voor en dan valt ze bijna meteen in slaap. Maar nu dus niet. Wanneer ze toch al met één oog in slaap valt, verschijnt er plots een boekenvrouwtje. Kiekeboe-k!

Ze neemt Kaat mee naar Boekenland. Daar leert ze allerlei gekke personages kennen: de tovenaar met het letterzakje, een verstrooide professor, een clown, een zangeres, een schilder, een dichter,… Zij hebben allemaal een boek. Maar het lievelingsboek van Kaat hebben ze niet.

Ze zal dus verder moeten zoeken. Misschien vindt ze het wel in de bibliotheek?

Dinsdag 23 december 2014 om 14 u. 30 en 16 u. (de voorstellingen duren 40 min.) Bibliotheek Kortenberg, De Walsplein 30 Doelgroep: kinderen vanaf 5 jaar (14u30=VOLZET) en kinderen van 2,5 tot 5 jaar (16 u. = VOLZET) Inschrijvingsgeld: € 3,00 (drankje en koekje inbegrepen)

Reserveer liefst vóór 19 december via de Uit-balie: 02/755.22.82 of uitbalie@kortenberg.be