De Sint was in de bib!

Gisteren, op 3 december, waren we in blijde verwachting, want …. de Sint kwam op bezoek! De schoentjes en de brieven stonden klaar. Zijn jullie wel braaf geweest?? Eerst waren er verhalen uit de schoorsteen, die werden met veel enthousiasme gebracht door onze vrijwilligsters Ann en Katelijne. Zouden ze in opdracht van de Sint werken? Wie weet 🙂 Daarna stonden de knutseltafels klaar en toverden de kinderen een jutte zak om tot een mooie pakjeszak. Tijdens de film verwarmden we ons aan het verhaal van ‘Dag Sinterklaas’ en toen … toen was het tijd voor de Sint! De Sint zocht in zijn groot boek iets meer dan 100 namen van kindjes op en hij besloot : er zijn dit jaar géén stoute kinderen in Kortenberg! Oef, iedereen kreeg een zakje met snoepjes mee naar huis.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.