Lezing: Kom maar dichterbij

(Bibliotheek Kortenberg in samenwerking met de ouderraad van De Regenboog)

Een medewerker van LINC vzw (Centrum voor Lezen en Informatie) zal op 18 oktober een lezing houden over voorlezen aan kinderen. De lezing is bedoeld voor alle ouders en grootouders die graag voorlezen.
Er zal worden ingegaan op het belang van voorlezen in de ontwikkeling van kinderen, maar de lezing zal vooral ook heel praktisch zijn. Hoe kies je bijvoorbeeld een goed boek uit het grote aanbod aan kinder- en jeugdliteratuur? En hoe vind je een voorleesverhaal dat aansluit bij de belevingswereld van het kind?
Aansluitend zal een bibliotheekmedewerker laten zien waar je al het materiaal kunt vinden en eventuele vragen over de werking van de Bib beantwoorden.
Ook de kinderen zijn van harte welkom. Zij zullen op een aangename wijze worden beziggehouden.

Wanneer? Zondag 18 oktober, van 10 u. tot 11.30 u.
Waar? In de Bibliotheek van Kortenberg
Inkom? € 3
Inschrijven verplicht via de UiTbalie, dat kan in de Bib, of via 02 755 22 80 of uitbalie@kortenberg.be.