Kunstendag voor Kinderen – Er hangt Kunst in de lucht (VOLZET)

p17r3jnkqn1o9275l13gf1j0hade1Tijdens ‘Kunstendag voor Kinderen’ beleef je samen met je familie een hele dag kunst in Vlaanderen en Brussel. Zo kan je in de Bib van Kortenberg deelnemen aan een van onze inspirerende workshops rond beeldende kunst, gegeven door Bazarts vzw.

Ben je tussen 5 en 8 jaar? Dan is de workshop ‘In de voetstappen van Calder’ vast en zeker iets voor jou. Alexander Calder is dé kunstenaar die onderzoek heeft gedaan naar evenwicht en vormen. Tijdens de workshop nemen we zijn manier over om een mobiel te bouwen. Je gaat onder meer aan de slag met de vrij nieuwe kleisoorten silk en foam clay, waarmee je prachtige mobieltjes kan fabriceren.

Ben je al wat ouder (8-15 jaar) en hou je meer van de gekke dieren waarmee de Spaanse schilder Salvador Dalí bekend werd? Dan hebben we voor jou de workshop ‘Gekke dieren met gekleurde klei’ in petto. Dalí was een schilder die olifanten veranderde in sierlijke dieren door hun poten langer te maken. Met dat idee gaan we hier ook aan de slag. Maak je fantasie wakker en ontwerp de zotste dieren met piepschuimklei!

Wanneer? Zondag 15 november van 10 u. tot 13 u.
Waar? Bibliotheek Kortenberg
€ 5, hapje en drankje inbegrepen
Voor kinderen van 5 tot 15 jaar.
Inschrijven kan tot en met zaterdag 14 november aan de UiTBalie in de Bib, via uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80.

www.bazarts.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.