1+1 = 3 een ruimer gezinsbudget zonder moeite! (GEANNULEERD)

Wegens ziekte van de spreekster is deze workshop geannuleerd, onze excuses voor het ongemak.

Workshop door Sara Van Wesenbeeck

Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent, slimmer shoppen, je centenvreters ontdekken en eindelijk meer grip krijgen op je budget? Dan is de workshop ‘1 + 1 =3, een ruimer gezinsbudget zonder moeite!’ beslist iets voor jou! Sara Van Wesenbeeck toont hoe je je budget een boost kunt geven en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen in het leven. En dat realiseer je makkelijk zonder aan plezier of comfort in te boeten. In haar workshop op dinsdag 24 november krijg je praktische budgettips om meteen aan de slag te gaan. Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op?

Sara Van Wesenbeeck (www.plusorganizing.be) is life & business coach, professional organizer, bemiddelaar en spreker. Ze is auteur van ‘Het slimme budgetboek’, ‘Het slimme organizing boek’ en het zopas verschenen ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’.

Dinsdag 24 november om 20 u.
Bibliotheek Kortenberg: De Walsplein 30, 3070 Kortenberg
Gratis, graag inschrijven via UiTbalie, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80