De Levende Bibliotheek

In de Levende Bibliotheek vind je geen papieren boeken. Je ontmoet er mensen van vlees en bloed. Mensen met een inspirerend verhaal of een aangrijpende getuigenis. Hun verhalen gaan over verlies, geluk, ziekte, hoop, herstel, … En die willen zij graag delen met anderen, bijvoorbeeld met jou. Praten met een Levend Boek is de beste remedie tegen vooroordelen en taboes.

Hoe werkt het? Je kan nu al in de Bib terecht voor een overzicht van de Levende Boeken. Kies het verhaal dat jou het meest aanspreekt en maak op zaterdag 30 januari kennis met de man of vrouw achter het verhaal. Elk gesprek duurt 20 tot 30 minuten. In die tijd krijg je de gelegenheid om het Levend Boek te leren kennen, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens.

Zaterdag 30 januari van 10 tot 13 u.
Bibliotheek Kortenberg
Gratis
Inschrijven kan via de UiTbalie: 02 755 22 80 of uitbalie@kortenberg.be

de bib i.s.m. de VVGG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.