Jeugdboekenweek in de Bib

Dat kinderen graag spelen is geen geheim. En spelen zullen ze zeker doen tijdens de Jeugdboekenweek!
Met als slogan ‘Weg van de stad‘ maken de kinderen spelenderwijs kennis met fijne boeken, maar keren ze ook de Bib ondersteboven en richten ze hun blik op de kleine en grote wereld…

Van zaterdag 5 tot zaterdag 19 maart kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar het affichespel in de jeugdafdeling van de Bib komen spelen.
Blijf je het liefst vér weg van de stad of ben je wég van de stad? Waar woon jij? In een drukke straat? Op een rustig plekje? Ken je iemand aan de andere kant van de wereld?
Verzamel aan de hand van leuke opdrachten onderdelen om je eigen avatar te maken.

Nog niet voldoende gespeeld? Geen nood, want naast het affichespel in de Bib bestaat er ook een online spel. Het spel kan je spelen tot na de paasvakantie.

Van zaterdag 5 tot en met zaterdag 19 maart, tijdens de openingsuren van de Bib
Info: bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 90

Jeugdboekenweek is een initiatief van Iedereen Leest.
Iedereen Leest wordt gesteund door het Vlaams Fonds voor de Letteren.