Infosessie ‘De fiets- en wandelmogelijkheden in onze streek’

minneveldstraatWie onze streek een beetje kent, weet dat er vele mooie ‘verborgen’ plekjes zijn, dat je prachtige historische gebouwen kan bekijken en dat je tot rust kan komen in de verschillende natuurgebieden, parken en bossen. Ben je van plan om binnenkort op de fiets te springen of je wandelschoenen aan te trekken? Wil je gewoon van thuis uit vertrekken en de eigen streek verkennen? Of wil je meer te weten komen over de plaatselijke wandel- en fietsclubs?

Op donderdag 12 mei komt Marilyn Meulemans, een ervaren gids van de Gidsenbond Dijleland, uitleg geven over de vele fiets- en wandelmogelijkheden maar ook de bezienswaardigheden in onze streek. Achteraf wordt er een drankje voorzien en kan je bij de wandel- en fietsclubs die ter plaatse een infostandje verzorgen meer informatie bekomen over hun activiteiten. Aan de UiTbalie kan je die avond ook fiets- en wandelkaarten van de streek kopen.

Donderdag 12 mei om 20 u.
Graag inschrijven via uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80.

(Dienst Vrije Tijd i.s.m. Gidsenbond Dijleland)