De Bib vernieuwt!

Onze zelfuitleenapparaten zijn aan vervanging toe, dus installeren we binnenkort nieuwe all-in-onetoestellen, waaraan je zowel kan uitlenen, inleveren, verlengen als betalen. De bibliotheek moet daarom noodgedwongen een weekje sluiten. Dit doen we van maandag 24 oktober tot en met dinsdag 1 november.

Tijdens die periode kan je dus niet terecht in de Bib en aan de UiTbalie. Je kan je boeken wel steeds terugbrengen via de inleverschuif, rechts van de glazen toegangsdeur. Verlengen kan ook, via telefoon, mail of Mijn Bibliotheek. Zowel de Bib als de UiTbalie blijven in die week wel telefonisch en via mail bereikbaar.

Op woensdag 2 november is de Bib weer open en kan je de nieuwe toestellen komen uittesten.

Even alles op een rijtje:
  • We sluiten van 24/10/2016 tot en met 1/11/2016
  • Je kan je boeken steeds terugbrengen via de inleverbus
  • We zijn nog steeds telefonisch en via e-mail bereikbaar