De Levende Bibliotheek

Na een succesvolle eerste editie in januari, keert de Levende Bibliotheek op zaterdag 22 oktober terug naar Kortenberg.

In de Levende Bibliotheek vind je geen papieren boeken. Je ontmoet er mensen van vlees en bloed. Mensen met een inspirerend verhaal of een aangrijpende getuigenis. Hun verhalen gaan over verlies, geluk, ziekte, hoop, herstel, … En die willen zij graag delen met anderen, bijvoorbeeld met jou. Praten met een Levend Boek is de beste remedie tegen vooroordelen en taboes.

Hoe werkt het? Vanaf 1 oktober krijg je in de Bib een overzicht van de Levende Boeken. Je kiest het verhaal dat jou het meest aanspreekt en maakt op 22 oktober kennis met de man of vrouw achter het verhaal. Elk gesprek duurt 20 tot 30 minuten. In die tijd krijg je de gelegenheid om het Levend Boek te leren kennen, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens.

Zaterdag 22 oktober van 10 tot 13 u.