Week van de Smaak

De ‘Week van de Smaak’ heeft dit jaar als thema ‘De Smaak van Toen’. Dit gaat van herinneringen aan grootmoeders keuken tot je lievelingskost als kind, van historische maaltijden tot eten uit literaire klassiekers, van bijzondere ingrediënten uit de mythologie tot iconische gerechten.

In dit kader brengt ‘Kip van Troje’, het reizend speeltheater, op donderdag 10 november een voorstelling om van te smullen: ‘Watertanden’. Overgoten met een saus van verhalen, versierd met toefjes poëzie en opgediend met krokante woordspelingen.
Watertanden van oude groenten en vergeten fruit. Verhalen over hop en aardbei en Schaarbeekse krieken, smaakmakend fantaseren over kardoen en spruiten. Vertelsels uit het hoppeveld, over appels zonder slangen, over hoe de zurkel de pan uit swingt, hoe warmoes je warm houdt en hoe je aardperen uitdeelt.

De livemuziek zorgt voor een extra smaakmaker en lekkere warme sferen.
Voor lekkerbekken die willen smikkelen met een glimlach en gevoel voor fantasie.

Femma Erps-Kwerps zorgt voor enkele lekkere proevertjes na afloop!

Donderdag 10 november om 20 u.
5 euro (inclusief hapje en drankje)
Inschrijven via de UiTbalie: uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80

Organisatie: de Bib en Cultuurdienst i.s.m. Femma Erps-Kwerps