Waarom? Daarom? Tovenaar of manager: hoe run jij je gezin?

Voordracht door Noor Seghers

Logo Waarom daaromAlles gecombineerd krijgen én genieten van het leven en je gezin. Het is een hele uitdaging om een goede zorg-werk-leven-balans te vinden. Er is niet één model. Wat werkt voor een planner, werkt niet voor een chaoot. En, nog belangrijker, iedereen maakt eigen keuzes.

In deze workshop zeggen we niet hoe het moet. We bieden je wel een rijk buffet van praktijkgerichte managementideeën én praktijkvoorbeelden van ouders. Laat je inspireren, verruim je blik, herken de situaties van alledag en maak even tijd om je eigen leven met een andere bril te bekijken. Met deze workshop willen we je steunen in het omgaan met tijd, in keuzes maken die passen bij jou en het versterken van de banden in je gezin en met andere mensen. Managen én een vleugje magie.

De workshop wordt gegeven door Noor Seghers. Zij leidt het Magenta-project van de onderzoeksgroep Gezins- en orthopedagogiek van de KU Leuven. Bij Magenta staat de zorg-werk-leven-balans voor ouders van een zorgenkind centraal. Met ‘Tovenaar of manager’ brengt zij een met-de-voeten-op de grond-programma waarin wetenschap en dagdagelijkse praktijk gemixt wordt voor al wie een gezin met jonge kinderen heeft.

Doelgroep: ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar.

Donderdag 17 november om 20 u.
Bibliotheek Kortenberg
Inschrijven is gratis en kan via de UiTbalie: 02 755 22 80 of uitbalie@kortenberg.be

vlaams-brabant-sponsorlogo-zwart_tcm5-102785

welzijnshuis

Organisatie: de Bib en het Welzijnshuis i.s.m. de Provincie Vlaams-Brabant

Foto: Wikipedia Commons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.