Holebifilmfestival

In het kader van het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant kan je in de Bib komen kijken naar ‘Love is strange’ van Ira Sachs en ‘Carol’ van Todd Haynes.

2016-09-19-12_38_50-kijkwijzer-classificatie-van-love-is-strange-kijkwijzer-nlRegie: Ira Sachs (VS, 2014 – 91 minuten)
Met: John Lithgow, Alfred Molina en Marisa Tomei

Op donderdag 24 november tonen we in het kader van het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant ‘Love is strange’ van Ira Sachs.

loveisstrange_poster_def-20141127940 Na 39 jaar samen te zijn besluiten Ben en George eindelijk de knoop door te hakken en in het huwelijksbootje te stappen. Als gevolg hiervan verliest George echter zijn baan, moeten de pasgehuwden hun appartement in New York verkopen, zijn ze gedwongen gescheiden van elkaar te leven en moeten ze een beroep doen op hun vrienden en familie om rond te komen.

Reserveer snel je gratis plaatsen!
Tijdens de pauze zijn er drankjes en snacks te verkrijgen aan democratische prijzen.

Donderdag 24 november 2016 om 20 u.
Bibliotheek Kortenberg, De Walsplein 30
Gratis

2016-09-19-12_33_23-kijkwijzer-classificatie-van-carol-kijkwijzer-nlRegie: Todd Haynes (GB, 2015 – 118 minuten)
Met: Kate Blanchett en Rooney Mara

Op vrijdag 25 november tonen we in het kader van het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant ‘Carol’ van Todd Haynes. De film is gebaseerd op een roman van Patricia Highsmith en reeg de Oscarnominaties (6) aan elkaar.

carol_film_poster1950, New York. Therese (Rooney Mara), een meisje van in de twintig, werkt in een warenhuis en verlangt naar een ander, meer vervullend leven wanneer ze de verleidelijke vrouw Carol (Cate Blanchett) ontmoet. De twee vrouwen krijgen een relatie, maar Carol zit verstrikt in een liefdeloos huwelijk en is bang om de voogdij over haar dochter kwijt te raken in geval van een scheiding.
Reserveer snel je gratis plaatsen!

Tijdens de pauze zijn er drankjes en snacks te
verkrijgen aan democratische prijzen.

Vrijdag 25 november 2016 om 20 u.
Bibliotheek Kortenberg, De Walsplein 30
Gratis

Voor beide films kan je gratis plaatsen reserveren.

Reserveren kan via de UiTbalie: 02 755 22 80 of uitbalie@kortenberg.be

holebifilmfestival2015_logo_small

Verdere info over het Holebifilmfestival is te vinden op www.holebifilmfestival.be

Organisatie: de Bib i.s.m. Holebifilmfestival Vlaams-Brabant