Lezing: Mustafa Kör

mustafa9_0Op donderdag 8 december is dichter en romanschrijver Mustafa Kör te gast in onze bibliotheek.

Mustafa Kör (1976) werd geboren in Turkije en emigreerde op zijn derde naar België. Met zijn verhaal ‘Uitverkorene’ won hij de El Hizjra-literatuurprijs. In 2007 verscheen zijn zeer positief besproken roman ‘De lammeren’. Momenteel krijgt hij veel lof toegezwaaid voor zijn dichtbundel ‘Ben jij liefde’. Die kreeg een viersterrenbespreking in De Standaard en is al aan een herdruk toe. Kör, die eerder stadsdichter van Genk was, focust in ‘Ben jij liefde’ op de liefde in al haar facetten en doet dat in een zeer persoonlijke, muzikale taal.

8d27ae80-55d7-40b3-c033-4ed03213a29cDe dichter zal geïnterviewd worden door burgemeester Chris Taes. Ook vragen vanuit het publiek zijn welkom.

Donderdag 8 december 2016 om 20 u.
Bibliotheek Kortenberg, De Walsplein 30
Reserveren kan via de UiTbalie: 02 755 22 80 of uitbalie@kortenberg.be.