Grote boekenverkoop in de Bib

1476102832-lezen-for-lifeBen je op zoek naar lectuur om de lange winterdagen korter te laten lijken? Of wil je een geschikt geschenkje scoren, nu de feestdagen eraan komen? Breng dan tussen 10 en 17 december een bezoek aan de grote boekenverkoop in de Bib.

Dit jaar breid je niet alleen je boekencollectie uit, maar steun je met je aankopen ook het goede doel. De opbrengst van onze boekenverkoop gaat immers integraal naar Lezen for Life, een actie die kadert in de Warmste Week van Studio Brussel. Lezen for Life ondersteunt geregistreerde doelen van Music for Life die zich bezighouden met taal, lezen en leesbevordering.

Geen lezer? Geen probleem, ook onze afgevoerde cd’s, dvd’s en games gaan de deur uit. En dit alles uiteraard aan hartverwarmend lage prijzen.

Van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 december 2016, tijdens de openingsuren van de Bib
Meer info: bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 90