Expo in de Bib: Weg van de weg

Kruispunt van foto’s en gedichten

De tentoonstelling ‘Weg van de weg – kruispunt van foto’s en gedichten’ geeft een overzicht van de stapdagen van fotograaf Jos Verhoogen en dichter Bruno Neuville. Kwerps en Bertem vonden mekaar tijdens de periode januari 2015 – januari 2017. Het resultaat kan je bekijken en lezen in de Bib van Kortenberg, van zaterdag 6 mei tot en met maandag 22 mei.

Eén dag per maand gedurende twee jaar vonden Jos en Bruno de tijd om in Kwerps, Bertem en ook daarbuiten op stap te gaan. Ze maakten van die tijd en de gelegenheid gebruik om wat ze zagen te verbinden met wat ze voelden, en wat ze voelden vast te leggen in foto’s en gedichten.

En zo begon ‘Weg van de weg’: de wereld met al zijn gezichten laten passeren en kadreren in beeld en woord. Het was peinzen en van gedachten wisselen. En van schoenen. Want ze stapten twee jaar na mekaar alle seizoenen binnen. En nu is het tijd om wat te blijven hangen in de Bib, met foto’s en gedichten. Tot ze weer weg zijn, weg van de weg.

Van 6 mei tot en met 22 mei, tijdens de openingsuren van de Bib
Bibliotheek Kortenberg
Vrije toegang
Info: cultuur@kortenberg.be of 02 755 22 83

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.