Ontdek e-boeken in de Bib!

De Vlaams-Brabantse bibliotheken hebben de handen in elkaar geslagen om samen e-readers aan te bieden aan de bibbezoekers. Onder de noemer ‘Ontdek e-boeken in de Bib’, kan je vanaf deze zomer in verschillende bibliotheken digitaal lezen uitproberen. Het project kwam er met steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Ook in de Bib van Kortenberg kan je vanaf 1 juli terecht voor het uitlenen van een e-reader met maximum vijf e-boeken. Net zoals een papieren boek kan je de e-reader vier weken ontlenen. Meer info over de concrete werkwijze vind je vanaf 1 juli op de blog van de Bib, of krijg je van een van onze medewerkers zelf. Ze geven je ook graag een korte introductie om met het toestel aan de slag te gaan. Al is dat zeker niet moeilijk, de e-readers zijn zeer gebruiksvriendelijk ingesteld.

We starten met het uitlenen van vijf e-readers, dus snel zijn is de boodschap. Bij aanvang zullen er zo’n 50 romans voor volwassenen beschikbaar zijn. Spanning, avontuur, romantiek, literaire prijswinnaars, … voor ieder wat wils dus! Ontdek alle titels vanaf 1 juli op kortenberg.bibliotheek.be.

Het uitlenen van e-readers gaat gepaard met een specifiek uitleenreglement.

Uitlenen van e-readers kan vanaf 1 juli
Meer info: bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 93

Uitlenen is gratis, een e-reader reserveren kost 0.80 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.