‘Parcours Gainsbourg’

Lezing door Rudolf Hecke

Schrijver en performer Rudolf Hecke neemt je mee in het spoor van Serge Gainsbourg, de Franse songsmid en provocateur. Als gids dient Heckes recente boek ‘Parcours Gainsbourg’. Daarin vertelt hij het intense verhaal van een uitzonderlijk getalenteerd en gedreven mens en artiest, innerlijk verscheurd door de botsing tussen zelfdestructie en levensappetijt.
Hecke deed jaren research en drong als eerste Vlaming door tot de intieme kring van Serge Gainsbourg. Hij vertelt bijgevolg met grondige kennis van zaken en een aanstekelijke inlevingskracht. Dat resulteert in een beklijvende causerie, passioneel en met humor gebracht en opgeluisterd met tijdloze chansons van Gainsbourg zelf, maar ook van zijn helden Trenet, Chopin, Ravel en Bardot.

Donderdag 21 september 2017 om 20 u.
5 euro (drankje inbegrepen), sociaal tarief mogelijk
Meer info en inschrijven via de UiTbalie in de Bib, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80