Ondeugdend ouder worden -VOLZET-

Deze lezing is volzet. Je kan niet meer inschrijven.

Auteurslezing door Zaki

In deze vrolijke lezing vertrekt Zaki, zelf de zeventig voorbij, van de vooroordelen die bestaan over de latere leeftijd.

Senioren worden meestal – onder andere door de media – als minderwaardig afgeschreven. Want jonger is zogezegd beter. Een karikatuur, natuurlijk. Eeuwenlang stond een hoge leeftijd voor verwezenlijkingen, ervaring en wijsheid die respect verdienden.

Het boek ‘Ondeugend ouder worden’ haalde de top tien en kreeg een vervolg, de lezing trekt telkens volle zalen. Verwacht geen lullige raadgevingen. Geen ongevraagde adviezen over rollators en testosterongel, maar fijne humoristische levensinzichten.

Dinsdag 10 oktober om 14 u.
5 euro (drankje inbegrepen, sociaal tarief mogelijk)
Meer info en inschrijven verplicht via de UiTbalie in de Bib, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80 (de plaatsen zijn beperkt!)

Je kan deze activiteit ook combineren met de Sporteldag op site Colomba. Inschrijven voor beide activiteiten kost 7 euro (sociaal tarief mogelijk) en kan tot en met donderdag 5 oktober aan de UiTbalie in de bibliotheek.