Digidokter in de Bib: workshop mediawijze (groot)ouders

Op zaterdag 28 oktober kunnen kinderen en jongeren in de Bib terecht voor een workshop 3D-printen in het kader van de Digitale Week. Om ook ouders en grootouders te betrekken bij de Digitale Week, bieden we voor hen op hetzelfde moment een vorming rond mediawijze (groot)ouders aan.

Welke wegen kinderen online verkennen, is en blijft voor hun ouders een raadsel. Ouders en grootouders denken dat hun (klein)kinderen sneller nieuwe dingen oppikken en zijn zich niet altijd bewust van de rol die zij zelf kunnen opnemen. Ze zijn vaak onzeker en hebben heel wat vragen over dingen als schermtijd, sociale media, games, privacy, … Mediawijze (groot)ouders is een vorming over mediaopvoeding die informeert en sensibiliseert over deze mediawijze thema’s. Ouders en grootouders kunnen er terecht met al hun vragen over het mediagebruik van hun kinderen van 0 tot en met 18 jaar.

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in!

Zaterdag 28 oktober om 9 u.
Bibliotheek Kortenberg
Kosteloos
Meer info en inschrijven via de UiTbalie in de Bib, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80

afbeelding door freepik.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.