Digitale Week 2017: Facebook Live-sessie met de burgemeester

Als uitloper van de Digitale Week organiseert het Kortenbergse gemeentebestuur op woensdag 8 november bij wijze van experiment vanaf 19 u. een Facebook Live-sessie. De burgemeester gaat dan rechtstreeks met u in gesprek over elektronische dienstverlening en e-participatie, of over andere onderwerpen.

Uw vragen kunt u live posten tijdens de sessie. Nieuwsgierig naar hoe het allemaal in zijn werk gaat? Volg dan de Facebookpagina van de gemeente en neem die dag vanuit uw luie zetel een kijkje. Of stel in dat u een melding wenst te ontvangen wanneer de gemeente live gaat. U kunt de sessie ook zelf rechtstreeks bijwonen in de leeszaal van de Bib. De sessie zal maximaal tot 20.30 u. duren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.