Boekenverkoop

Ben je op zoek naar lectuur om de lange winterdagen korter te laten lijken? Of wil je een geschikt geschenkje scoren, nu de feestdagen eraan komen? Breng dan van 9 tot en met 14 december een bezoek aan de grote boekenverkoop in de Bib.

Ook dit jaar steun je met je aankopen het goede doel. De opbrengst van de boekenverkoop gaat immers integraal naar Lezen for Life, een actie die kadert in de Warmste Week van Studio Brussel. Lezen for Life ondersteunt geregistreerde doelen van Music for Life die zich bezighouden met taal, lezen en leesbevordering.

Geen lezer? Geen probleem, ook afgevoerde cd’s, dvd’s en games gaan de deur uit. En dit alles uiteraard aan hartverwarmend lage prijzen.

Van zaterdag 9 tot en met donderdag 14 december, tijdens de openingsuren van de Bib
Meer info: bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 90