Digidokter: Kopen en verkopen op internet.

Online producten vergelijken en deze veilig kopen brengt vele vragen met zich mee. Ben je op zoek naar een tweedehands meubel, een vintage kledingstuk of een goedkoop vliegtuigticket? Je vindt het allemaal op het internet. Maar hoe ga je het best te werk? Is het wel veilig?

In deze sessie leer je efficiënt zoeken, prijzen vergelijken, productrecensies opsporen en de kwaliteit van een webshop inschatten. Je krijgt tips over de betalingsmodaliteiten en het veiligheidsaspect van online transacties, en je bekijkt de mogelijkheden van enkele vergelijkingswebsites zoals Trivago, Kieskeurig.be en Trustpilot.

Heb je nog een andere vraag voor de Digidokter die je tijdens de sessie graag beantwoord ziet? Dat kan! Geef je vraag op voorhand door bij inschrijving of via bibliotheekkortenberg.com/digidokter-in-de-bib.

Zaterdag 27 januari om 10 u.
Bibliotheek Kortenberg
Deelname is kosteloos, maar graag inschrijven via de UiTbalie in de Bib, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.