Theatervoorstelling: ‘Hello Robot’

Familievoorstelling vanaf 6 jaar

Studio Gekko brengt de boeiende, interactieve en vaak ook grappige voorstelling ‘Hello Robot’, in het kader van de Jeugdboekenmaand die dit jaar helemaal draait rond ‘Wetenschap en Techniek’.

Elk kind is gefascineerd door robots en vaak stopt het niet als je volwassen bent. David Francis is een expert in robotica, de wetenschap en technologie van robots. Hij neemt ons mee in een toekomst waar robots naast en met ons zullen leven. Zelfrijdende auto’s, bezorgdrones, gekke machines die kunnen praten, huisrobots die voelen dat we honger hebben, enzovoort. Samen met David verzamelen we onze technische kennis en fabriceren een cybertoekomst. Een robot die tennist, een huis bouwt, je gras maait, je neus komt snuiten of je huiswerk maakt? Of een robot die boeken schrijft en voorleest? Niks is onmogelijk. Maar schuilt er dan nergens gevaar? Wanneer is iemand nog een mens en wanneer een machine? ‘Hello Robot’ steekt de handen uit de mouwen, maar doet ons ook even nadenken.

Zondag 11 maart van 10.30 tot 11.30 u.
8 euro per gezinslid. Sociaal tarief met vrijetijdspas
Kinderen dienen vergezeld te zijn van een volwassene
Inschrijving en betaling vooraf is verplicht en kan via de UiTbalie in de Bib, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80

Illustratie robot: http://www.freepik.com