Dream. Plan. Fly.

Workshop met Sofie Verheirstraeten

Wanneer aan mensen gevraagd wordt waarvan ze dromen of wat hun doelen zijn, blijft het vaak stil. Wanneer je hen echter naar hun to do’s vraagt, heb je een gesprek. Waarom dit niet eens aanpakken en terugkeren naar de essentie? Als je je opnieuw écht vitaal en bruisend van de energie wilt voelen, zal je immers dieper moeten graven en reflecteren over je leven. Wat geeft jou voldoening, waarvan word je warm? Stel dat alles zou kunnen en er geen grenzen zouden zijn, wat zou je dan nu doen? Het leven vandaag is vaak te druk om deze vragen te stellen, maar als je niet weet waar je naartoe wilt, zal je er ook nooit komen. Je leeft maar één keer, dus doe het met passie.

Tijdens deze workshop leer je de zes stappen aan om naar je doel te kunnen vliegen. Met de nodige zelfspot wordt besproken waar het telkens misloopt en worden enkele overtuigingen in vraag gesteld. Je krijgt enkele handige modellen mee om opnieuw (creatief) te gaan denken. Er wordt afgesloten met concrete stappen voor ‘morgen’.

Een workshop door ervaringsdeskundige Sofie Verheirstraeten, voor iedereen die zijn/haar dromen tegemoet wil vliegen. Jong, oud, man, vrouw, mama, papa, single, … iedereen is welkom.

Woensdag 18 april om 20 u.
Bibliotheek Kortenberg
5 euro. Sociaal tarief met vrijetijdspas
Inschrijven en betaling vooraf is verplicht en kan via de UiTbalie in de Bib, uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80

Afbeelding en logo (c) Sofie Verheirstraeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.