Studeren in de Bib

Zoek je nog een rustige plaats om alleen of samen te studeren? Vanaf 28 mei tot en met 29 juni (met uitzondering van donderdag 7 juni en woensdag 20 juni) verandert de Bib in een blokcafé, waar je kan studeren van maandag tot vrijdag.

Op woensdag en vrijdag is de Bib doorlopend open van 9 tot 19 u. Op dinsdag en donderdag sluit de Bib om 12 u., maar studenten mogen op vertoon van een geldige studentenkaart blijven blokken tot 16 u. Ook op maandag, wanneer de Bib sluit tussen 12 en 16 u., kunnen studenten blijven studeren tot sluitingstijd om 19 u. De voorwaarde is wel dat je je telkens voor 12 u. aanmeldt aan de infobalie.

Je mag lunchen in de Bib of je kan naar buiten om te pauzeren als je dit even meldt aan een medewerker.
Er is kosteloze koffie, thee en water aanwezig.
Er is ook toegang tot wifi in de hele Bib (vraag het paswoord aan de infobalie).

Vanaf maandag 28 mei tot en met vrijdag 29 juni
Maandag: 9 – 19 u.