De Schat van Vlieg in Kortenberg

Joepie vakantie!

Vlieg verstopt deze zomer een schatkist op minder dan vijf kilometer van jouw huis. Neem naast het uitslapen, luieren, zwemmen, spelen en strips lezen dus zeker even tijd om de Schat van Vlieg te zoeken.
Stroop je mouwen op en laat je handjes wapperen, want dit jaar is er het superleuke thema “voel jij wat ik voel?”. Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek,… Van welke gevoel hou jij het meest?

Vlieg maakte een rode, blauwe en gele voelwaaier, en verstopte in elke waaier een verrassend gevoel. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan de verschillende zoektochten. Kijken mag, aankomen moét.

In de jeugdafdeling van de Bib is er een zoektocht met een aantal tastzin prikkelende opdrachtjes. Durf jij je hand in de voeldozen stoppen? 🙂
Maar ook buiten de Bib, in het park van de Oude Abdij, ontdek je een heus voelparcours. Wandel over het blotevoeten pad en knuffel speciale bomen. Heb jij al gehoord van een klaagboom? Nee? Neem dan zeker deel aan de Schatten van Vlieg en maak kans op fantastische prijzen.

Wanneer?
Tijdens de openingsuren van de Bib gedurende de hele zomervakantie
Is het duur?
Nee hoor, het kost je helemaal niets!
Waar kan je terecht voor informatie?
In de Bib, via uitbalie@kortenberg.be of op 02 755 22 80
Hoe begin ik er aan?
Gewoon even vragen aan de balie