Herfst in de tuin

Tuinles door Carla Borremans

De herfst is een interessante periode voor elke tuinier. Carla Borremans weet perfect welke planten floreren in de herfst en legt uit hoe een tuin aantrekkelijk te maken voor mens en dier. Diverse groenvormen passeren de revue: vaste planten, struiken, klimplanten en bomen. Ze geeft concrete tips en to do’s om meteen mee aan de slag te kunnen. Basis van haar lezing is het ecologisch tuinieren, waarin mens, natuur en milieu samengaan.

Carla Borremans is gepassioneerd door de natuur in het algemeen en tuinieren in het bijzonder. Ze volgde bij Velt een opleiding tot siertuinlesgeefster.

Donderdag 11 oktober om 20 u.
5 euro (drankje inbegrepen). Sociaal tarief met vrijetijdspas
Inschrijven en betalen vooraf is verplicht en kan via http://kortenberg.bibliotheek.be
Meer info: uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80