Ga in gesprek met een Levend Boek

Na twee succesvolle edities in 2016, keert de Levende Bibliotheek op zaterdag 13 oktober terug naar Kortenberg.

In de Levende Bibliotheek vind je geen papieren boeken. Je ontmoet er mensen van vlees en bloed. Mensen met een inspirerend verhaal of een aangrijpende getuigenis. Hun verhalen gaan over verlies, geluk, ziekte, hoop, herstel,… Praten met een Levend Boek is de beste remedie tegen vooroordelen en taboes.

Hoe werkt het? Vanaf 29 september krijg je in de Bib een overzicht van de Levende Boeken. Je kiest het verhaal dat jou het meest aanspreekt en maakt op 13 oktober kennis met de man of vrouw achter het verhaal. Je krijgt de gelegenheid om het Levend Boek te leren kennen, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens.

Zaterdag 13 oktober van 9 tot 12 u.
Kosteloos
Meer info: uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80