Herman Brusselmans komt naar de Bib

Herman Brusselmans komt naar Kortenberg! In zijn onevenaarbare, uit duizenden herkenbare stijl leest hij voor uit eigen werk. Nadien wordt hij geïnterviewd door radiopresentatrice Lute Vanduffel. Ten slotte signeert Herman zijn boeken.

Herman Brusselmans (°1957) maakte vooral naam met de soms provocerende, vaak autobiografische en altijd hilarische boeken die hij sinds 1982 laat verschijnen. Bekend zijn met name ‘De man die werk vond’, de ‘Ex’-trilogie, de ‘Guggenheimer’-cyclus en ‘Hij schreef te weinig boeken’. Zijn zevenenzeventigste boek ‘Achter een struik’ verschijnt op 12 oktober.
Ook zijn columns in diverse kranten en tijdschriften en zijn tv-optredens dragen bij tot zijn mateloze populariteit.

Wil je zelf een vraag aan Herman Brusselmans (laten) stellen? Stuur je vraag via mail naar bibliotheek@kortenberg.be of kom even langs in de Bib.

Donderdag 18 oktober om 20 u.
5 euro (drankje inbegrepen). Sociaal tarief met vrijetijdspas
Inschrijven en betalen vooraf is verplicht en kan via de online inschrijvingstool
Meer info: uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80