Nieuwe bibliotheekwebsite komt eraan

De website van de Bib steekt binnenkort in een nieuw jasje. De catalogus, Mijn Bibliotheek (voor het online verlengen) en de bibliotheekwebsite komen samen in één nieuwe website, die bovendien geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.

Helaas lopen de servers op diesel en moeten ze even opwarmen. De oorspronkelijke lancering van 13 november zal dus even uitgesteld worden tot 8 december. In de tussentijd werken wij hard aan een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.

Je kan er immers niet alleen boeken zoeken of verlengen maar je kan er ook een overzicht raadplegen van alle Bib-activiteiten. Ook nieuwe boeken en andere nieuwtjes zullen een plaats vinden op de nieuwe website.

Benieuwd? Ga dan vanaf 13 november 8 december een kijkje nemen op kortenberg.bibliotheek.be.
Meer info: bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 90