Digidokter: Digitaal voorlezen

In het kader van de Voorleesweek van 17 tot 25 november laat Digidokter-van-dienst Sandrien Noppen je kennismaken met de mogelijkheden van digitaal voorlezen.

Tijdens de Voorleesweek wordt er in heel Vlaanderen voorgelezen aan jong en oud. In deze Digidokter-sessie wil de Bib ouders, grootouders, juffen of grote zussen tonen dat je ook digitaal kan voorlezen via allerhande apps. We bekijken de verschillen, maar ook de vele overeenkomsten met het klassieke papieren voorleesboek.

Na de infosessie staat Digidokter-van-dienst Sandrien Noppen je bij met al je smartphone- en tabletvragen. Komt je vraag niet aan bod? Geen nood, kom naar een van de volgende sessies.

Zaterdag 24 november om 10 u.
Kosteloos
Inschrijven is verplicht en kan via kortenberg.bibliotheek.be.
Meer info: uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80