Film in de Bib: ‘Call Me by Your Name’ (29/11/2018) en ‘Thelma’ (30/11/2018)

In het kader van het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant kan je in de Bib komen kijken naar ‘Call Me by Your Name’ van Luca Guadagnino en ‘Thelma’ van Joachim Trier.

Call Me by Your Name

Regie: Luca Guadagnino (Italië, 2017 – 132 minuten)
Met: Timothée Chalamet, Armie Hammer en Michael Stuhlbarg

Donderdag 29 november 2018 om 20 u. Kijkwijzer 12

1983. De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Op een dag komt Oliver, een 24-jarige Amerikaanse student, aan zijn doctoraat werken met de hulp van Elio’s vader, een eminent professor. Te midden van de zonovergoten pracht van de omgeving, ontdekken Elio en Oliver de bedwelmende schoonheid van het ontwakende verlangen, die hun leven voor altijd zal veranderen.

Thelma

Regie: Joachim Trier (Noorwegen, 2017 – 111 minuten) Met: Eili Harboe en Kaya Wilins

Vrijdag 30 november 2018 om 20 u. Kijkwijzer 12

De verlegen Thelma verhuist van haar religieuze familie op het Noorse platteland naar Oslo om er te gaan studeren. Daar ontmoet ze Anja, tot wie ze zich bijzonder aangetrokken voelt. Tegelijkertijd komt ze tot het besef dat ze over angstaanjagende, bovennatuurlijke krachten beschikt. Op een dag blijkt Anja spoorloos verdwenen.

Donderdag 29 en vrijdag 30 november, telkens om 20 u.
Kosteloos
Inschrijven is verplicht en kan via kortenberg.bibliotheek.be
Meer info: uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80
Tijdens de pauze zijn er drankjes en snacks te verkrijgen aan democratische prijzen.

Verdere info over het Holebifilmfestival is te vinden op http://www.holebifilmfestival.be