Studeren in de Bib

Zoek je nog een rustige plaats om alleen of samen te studeren? Van maandag 7 januari tot en met vrijdag 1 februari (met uitzondering van dinsdag 15 januari) verandert de Bib in een blokcafé, waar je kan studeren van maandag tot vrijdag.
Op woensdag en vrijdag is de Bib doorlopend open van 9 tot 19 u. Op dinsdag en donderdag sluit de Bib om 12 u., maar studenten mogen op vertoon van een geldige studentenkaart blijven blokken tot 16 u. Ook op maandag, wanneer de Bib sluit tussen 12 en 16 u., kunnen studenten blijven studeren tot sluitingstijd om 19 u. De voorwaarde is wel dat je je telkens voor 12 u. aanmeldt aan de infobalie.

Je mag lunchen in de Bib of je kan naar buiten om te pauzeren als je dit even meldt aan een medewerker. Koffie, thee en water zijn kosteloos. Er is ook toegang tot wifi in de hele Bib (vraag het paswoord aan de infobalie).

Vanaf maandag 7 januari tot en met vrijdag 1 februari
Maandag: 9-19 u.
Dinsdag: 9-16 u.
Woensdag: 9-19 u.
Donderdag: 9-16 u.
Vrijdag: 9-19 u.

Bibliotheek Kortenberg
Kosteloos
Aanmelden de dag zelf voor 12 u. aan de infobalie
Meer info: bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 80

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.