Themarugzakjes

26225549_147095896010330_6454635761923784704_nDe prentenboeken staan in de Bib mooi per thema, maar soms zijn er thema’s die veel gevraagd zijn. Daarom hebben wij de collectie uitgebreid met enkele handige themarugzakjes. Hierin vind je, afhankelijk van het thema, enkele boekjes, soms een luisterverhaal, een muziek cd, of een dvd.

Wij kozen volgende thema’s: boerderij, zindelijkheidstraining, naar school gaan, gezinsuitbreiding, lente, zomer, winter, herfst, ridders, dino ’s, voeding, piraten, emoties, gevoelens, logeren en verkeer.

Aan elk zakje hangt een kaartje met de inhoud en een QR-code. Deze QR-code stuurt jullie door naar een Symbaloo-pagina, waar je een verzameling van favoriete webpagina’s vindt. Het zou leuk zijn als deze Symbaloo-pagina nog een beetje kan groeien. Heb je dus zelf een leuke link of werkt er eentje niet? Graag een seintje naar bibliotheek@kortenberg.be.

De themarugzakjes zijn uitleenbaar via de uitleentoestellen. Opgelet, een rugzakje telt voor zeven materialen. Je vindt ze hier terug in de catalogus.