Is er een e-ID kaartlezer in de Bib?

Ja, je kan in de Bib gebruik maken van een kaartlezer voor je elektronische identiteitskaart. Je hebt een kaartlezer onder meer nodig voor je digitale belastingaangifte of het aanvragen van vergunningen.

Je kan de kaartlezer gebruiken op één van de drie publieke computers in de Bib (de benodigde software is reeds geïnstalleerd) of op je eigen laptop (je installeert zelf de software). Je vraagt de kaartlezer aan de infobalie en geeft hem na gebruik terug. De kaartlezer kan je NIET mee naar huis nemen.

combo-kaartlezer-en-eid