Is er gratis internet en wifi?

Draadloos internet in de BibJa, de Bib beschikt over draadloos internet. Je kan dus met je laptop, tablet of smartphone gratis op onze wifi inloggen. Vraag de inloggegevens aan de infobalie.

Heb je geen laptop of tablet? Dan kan je met je lenerspasje ook gratis gebruik maken van een van de drie internetpc’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.